Mali teatar

Kulturno društvo Bošnjaka Preporod okuplja mali dramski ansambl za djecu i omladinu pod stručnim vodstvom dramatičara i pedagoga g. Rusmira Agačevića.

Projekt je osmišljen s namjerom da se mladima omogući što više prostora za druženje, razmjenu ideja, upoznavanje, kreativnu igru i izražavanje sebe samih. Tako se ljepše i radosnije raste !

U nastavku pozivnica za prvi susret…

 

DRAGA  DJECO I RODITELJI !

KDBH PREPOROD POKREĆE RAD MALOG TEATRA, U KOJEMU ĆE DJECA I MLADI KROZ DRAMSKE RADIONICE PRIPREMATI VEDRE SCENSKE IGROKAZE I RECITALE.

NAŠ VODITELJ RADIONICA, DRAMSKI KNJIŽEVNIK RUSMIR AGAČEVIĆ, POZIVA SVE ONE KOJI ŽELE RADITI I KROZ IGRU UČITI NEKA NAM SE PRIKLJUČE. NEMA AUDICIJE: UČESTVUJU SVI KOJI TO ŽELE !

40 GODINA ISKUSTVA NA SCENI S NAJMLAĐIMA I BEZBROJ PRIZNANJA ZA EDUKATIVNI I KREATIVNI RAD RUSMIRA AGAČEVIĆA GARANTIRAJU KRASNA DRUŽENJA IZ KOJIH ĆE SE IZNJEDRITI LIJEPE PREDSTAVE SVIMA NA PONOS .

ZA RODITELJE I MALI PODSJETNIK : U NEKADAŠNJEM KULTNOM TV SERIJALU „NEDELJNI ZABAVNIK“, DOBITNIKU BROJNIH SVJETSKIH PRIZNANJA, VODITELJI SU BILI WAJTA I NAŠ RUSMIR !

DOĐITE I PODRŽITE TEATAR MLADIH !

OTVORENA SRCA VAS POZIVAMO I OČEKUJEMO NA PRVOM SUSRETU KOJI ĆE SE ODRŽATI  15. 12 . 2012. U PROSTORIJAMA KULTURNOGA DRUŠTVA „PREPOROD“, VUKOVARSKA 235,  U 17 SATI !

 

 

 

Petar Glušica