Radionica vještine zapošljavanja

Radionica vještine zapošljavanja

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba u suradnji s tvrtkom specijaliziranom iz područja ljudskih potencijala i zapošljavanja na modernom tržištu rada organizira projekt RADIONICA VJEŠTINE ZAPOŠLJAVANJA.  

Posao je u kontekstu vremena koje na njemu provedemo dominantan segment naših života. Može biti izvor velike radosti, izazova, sreće, zadovoljstva, uspjeha, samopouzdanja, blagostanja, ali isto tako izvor velikog stresa, nezadovoljstva, neuspjeha, razočarenja, depresije, demotivacije, loših odluka. 

Zaključak jasno upućuje da je bitno koji posao radimo i koliko smo zadovoljni na poslu. 

Pretpostavimo da imate sliku posla koji želite raditi. Što vas dijeli od tog posla? Zašto će poslodavac između svih kandidata, a konkurencija je svakim danom sve veća, odabrati baš vas i dati vam priliku? Koja su to znanja, vještine, kompetencije, iskustvo, edukacija, diplome, koje će vam osigurati posao? I kako će poslodavac dobiti informacije o vašim kvalitetama? 

Pronalazak posla je zahtjevna aktivnost, ali puno lakša ako razumijete logiku cijelog procesa selekcije i ako usvojite određene vještine koje će vas istaknuti na tržištu. Mi ih zovemo -Vještine zapošljavanja- i na ovoj radionici ćemo vam prenijeti ključne elemente uspješnog pronalaska posla. 

Molimo zainteresirane da se jave što prije jer odabiremo do 15 kandidata. 

radionica_vjestina_zaposljavanja_2

admin