Međunarodni TURNIR LIMAČA NK NUR – 9. i 10.6.2012., SRC BOROVJE

Međunarodni TURNIR LIMAČA NK NUR – 9. i 10.6.2012., SRC BOROVJE

Na kraju natjecateljske nogometne sezone 2011/2012 NK “NUR” organizira turnir u nogometu za selekciju limača.

To su djeca rođena 2001 god. i mlađa. Na turniru nastupaju i klubovi iz BiH te će turnir biti međunarodni.

Turnir će započeti 09. lipnja, a završiti 10. lipnja 2012 godine. Turnir će se održati na SRC Borovje – igralištu NK Nur-a kraj Islamskog centra u Zagrebu. Na turniru nastupa 16 ekipa sa oko 200 igrača, a sa trenerima i stručnim osobljem broje korisnika će biti oko 230. Prema plasmanu svi sudionici će biti nagrađeni. Planira se da turnir postane tradicionalan , a turnir je službeni i u kalendaru ZNS-a.

Voditelji programa biti će Mumin Hodžić nogometni trener UEFA “B” i sportski direktor kluba te Stanislav Kljutić nogometni trener UEFA “B” i voditelj škole nogometa u Nur-u i trener limača (ekipe koja će učestvovati na natjecanju).

Medalje će uz ostale uzvanike(predsjednik kluba Nazim Halidović,predsjednik vijeća bošnjačke nacionalne manjine grada Zagreba Kemala Bukvića ,te instruktora Zagrebačkog nogometnog saveza) dodijeliti i igrači prvoligaša Lokomotive (Martinac, Picak, Kramarić, Mesarić).

Uz domaćina NK Nur nastupaju momčadi: Lokomotive, Haška, Otvorene škole Dinama, Zvijezde(Gradačac), NK MAKSIMIR, NK MLADOST(B), NK SAVA(J), NK ZET, NK CONCORDIA, NK Karlovac, NK Jedinstvo (Vučkovci) te NK STUP – STEP JUNIOR SARAJEVO.

Iva