DOBRO JE ČINITI DOBRO DRUGIMA

Dragi prijatelji i kolege,

prije petnaestak dana kada je moja Hanica lezala na djecijoj
kirurgiji zbog operacije slijepog crijeva koja se hvala Bogu dobro
zavrsila, upoznale smo malu bebu Ibrahima iz Tesnja koji je
imao operaciju jetre.

On I njegova majka su vec tri mjeseca u bolnici!

Naime, djecak ima anomaliju zucnih kanala koja je uzrokovala cirozu jetre. Operacijom je odstranjen osteceni dio jetre i time mu je produzen zivot, ali da bi potpuno ozdravio potrebna mu je hitna transplatacija jetre. Taj zahvat se moze uraditi u europskim klinikama i kosta preko 200.000 eura. Doktori s klinke pokusavaju da preko svojih kontakata prebace bebu u Barcelonu gdje bi se nastavilo lijecenje. O svemu ovom su vec pisale novine…

Svih 10 dana koliko je Hanica lezala u bolnici zblizile smo se sa 6-mjesecnim djecakom i njegovom mamom.Sama sam majka, te znam kolika je ljubav, snaga I hrabrost ove zene koja se bori za zivot svoga djeteta,a najgore od svega je to sto je osudjena na milost I znanje ljudi koji joj mogu pomoci!

Sanse da prezivi su velike ukoliko se na vrijeme pomogne, naravno za lijecenje je potreban novac I to HITNO, jer jucer sam razgovarala s doktorom I majkom malog Ibrahima, nazalost stanje se pogorsalo te je potrebno da se sto prije dijete prebaci u Barcelonu!!

Ovim putem zelim vas pozvati ukoliko ste u mogucnosti da I vi pomognete ovoj prekrasnoj bebi da prezivi te da se on i njegova majka sretno vrate kuci, svojoj obitelji sto im ja od sveg srca zelim !!!

Broj ziro racuna u Raiffeisen banci BiH je 1610400000000088.

Broj racuna za uplate u KM na ime Jasmin Hasanic je 09400062650.

Broj deviznog racuna 19400044839 I on je na ime Ibrahim Hasanic.

SWIFT je RZBABA2S

 

Srdacan pozdrav,

Edita Husejnovic

P.S. Molim vas da ovaj tekst i Vi kopirate i proslijedite mailom na sto vise adresa!

admin