III. konvoj mladih bošnjaka RH – program i organizacijska tijela

U spomen žrtava srebreničkog genocida Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba organizira III. konvoj mladih Bošnjaka Hrvatske i njihovih prijatelja pod nazivom “DA SE NIKAD NE ZABORAVI”, 29. i 30.  svibnja 2009. godine. Namjera je organizatora Konvoja okupiti mlade iz cijele Hrvatske koji bi u zajedničkom posjetu Memorijalnom centru u Potočarima odali počast nevino stradalim Bošnjacima. 
 

Srebrenički genocid, najveće stradanje Bošnjaka u novijoj povijesti, postao je nezaobilazni dio bošnjačkog identiteta o kojem će mladi moći najbolje naučiti iz neposrednog susreta sa preživjelim svjedocima. Ujedno je želja Vijeća BNMGZ da Konvoj postane tradicionalno godišnje okupljanje mladih Bošnjaka i njihovih prijatelja iz cijele Hrvatske.
 
Vijeće je osiguralo sve troškove za Konvoj od Zagreba do Srebrenice i nazad, te noćenje u Behram-begovoj medresi u Tuzli i ručak u Srebrenici za 400 učesnika.
 
Prijave za sudjelovanje u Konvoju primaju se do 18.05.2009. godine na

Telefon: 01/ 631 41 09

E-mail: vbnmgz@zg.t-com.hr

ili

putem našeg online obrasca klikom na link III. konvoj – prijava

Kompletan program III. konvoja mladih bošnjaka RH i njihovih prijatelja možete pogledati klikom na link III. konvoj – program.

Pregled organizacijskih tijela III. konvoja mladih bošnjaka RH i njihovih prijatelja možete pogledati klikom na link III. konvoj – organizacijska tijela

admin