XV. konvoj mladih Bošnjaka RH i njihovih prijatelja „DA SE NIKAD NE ZABORAVI“

XV. konvoj mladih Bošnjaka RH i njihovih prijatelja  „DA SE NIKAD NE ZABORAVI“

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba u sklopu obilježavanja 26. godišnjice genocida u Srebrenici u suradnji s Vijećem bošnjačke nacionalne manjine Zagrebačke županije i BKUD “Sevdah” Zagreb organizira XV. konvoj mladih Bošnjaka i njihovih prijatelja pod nazivom “Da se nikad ne zaboravi” koji će se održati petak/subota, 15.- 16. X 2021. godine.

Vijeće BNMGZ već petnaest godina zaredom organizira konvoj mladih Bošnjaka i njihovih prijatelja pod nazivom “Da se nikad ne zaboravi” usmjeren prema mladim ljudima, srednjoškolcima i studentima koji u zajedničkom posjetu Memorijalnom centru u Potočarima odaju počast žrtvama Srebrenice.

S obzirom na trenutnu situaciju vezano uz epidemiju COVID-19 bolesti i propisanih mjera zaštite zdravlja ljudi broj sudionika Konvoja je ograničen a mogu sudjelovati osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, potvrdom da je osoba preboljela bolest COVID-19 ili negativnim PCR/brzim antigenskim testom na SARS-CoV-2.

Prijave se primaju do ponedjeljka, 4. listopada 2021. na adresu elektroničke pošte: vbnmgz@vbnmgz.hr ili na telefonski broj: 01 631 41 09

 

XV. konvoj DA SE NIKAD NE ZABORAVI_15.-16.10.2021 – program

 

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba