Sjećanja Bošnjaka na sudjelovanje u Domovinskom ratu u Hrvatskoj

Sjećanja Bošnjaka na sudjelovanje u Domovinskom ratu u Hrvatskoj

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba organizira promociju knjige “Sjećanja Bošnjaka na sudjelovanje u Domovinskom ratu u Hrvatskoj” autora dr.sc. Filipa Škiljana koja će se održati u subotu, 30. listopada/oktobra 2021., u 18:00 sati u hotelu Westin Zagreb, Kršnjavoga 1 (Kristalna dvorana). 

Promociji mogu prisustvovati samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, potvrdom da je osoba preboljela bolest COVID-19 ili negativnim PCR/antigenskim testom na SARS-CoV-2 a dolazak je obavezno potvrditi do utorka, 26. listopada 2021. na adresu elektroničke pošte: vbnmgz@vbnmgz.hr ili na telefonski broj: 01 631 41 09.

Sjećanja Bošnjaka na sudjelovanje u Domovinskom ratu u Hrvatskoj – pozivnica

„Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba osjećalo je da je dužno podsjetiti na to da su i Bošnjaci gradili današnji identitet Hrvatske i današnju hrvatsku državu svojim nesebičnim sudjelovanjem u Domovinskom ratu. Bošnjaci koji žive u Hrvatskoj danas osjećaju se ravnopravnim građanima Republike Hrvatske koji čuvaju svoj nacionalni i vjerski identitet i koji čine Hrvatsku bogatijom, boljom i tolerantnijom zemljom. Ovu su zemlju gradili u obrani zajedno s Hrvatima i pripadnicima svih ostalih nacionalnih manjina i na taj način su pokazali da je smatraju svojom domovinom.“ 

 

 

 

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba